Lasten paasiaisloma lahenee loppuaan... Luojan kiitos... Kylla sita on niin hyvin tottunut rauhalliseen paivaohjelmaan, aikaisiin heratyksiin ja viela aikaisempiin nukkumaan menoihin, etta ei vanha enaa jaksa lasten lomavauhdissa.

Tai siis missa vauhdissa???

On tylsaa. Ei ole kavereita. On kuuma. On jano. Netti ei toimi. NETTI EI TOIMI. Ei paase huvipuistoon. Ei jaksa siivota huonetta.

No, on niita mukavia hetkiakin viikkoon mahtunut. Eraana paivana katselimme vanhoja kotivideoita ja meilla oli niin hauskaa. Olemme leiponeet. Olemme kayneet uimassa. Olemme lukeneet.

1239893489_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olemme syoneet jaateloa yli annostukseen saakka. Olemme seuranneet "Are you smarter than a 5th grader?" ja "Biggest Loser", olemme urakoineet Keskimmaisen British Columbia-projektia...

***

Tanaan Prinsessa herasi jo klo 06:30. Hanen hyva ystavansa Christina tuli kylaan, tosin vasta klo 10 eli siina oli ihan kiitettavasti aikaa kysella milloin C. tulee.. Onko viela pitka aika..???

Vein Prinsessaiset uimaan ja olihan tyttosilla lystia. 1239893365_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sitten tormattiin taas incredible Indiaan.

Uima-altaalla nakee hyvin usein intialaisia naisia uimassa pitkat kurtat (vai mita ne nyt onkaan) paallaan, asuun kuuluu seka pitkat housut etta pitka tai lyhythihainen pitkahko paita. KOSKAAN, en siis todellakaan KOSKAAN ole nahnyt kenenkaan uimavalvojista pyytavan vaatteet paallauimaria pois altaasta vaan he ovat saaneet uiskennella ihan rauhassa.

Tanaan sitten pojilla oli aivan liian pitkat uimashortsit. Esikoinenkin oli uinut samoilla shortseilla kuukausikaupalla eika koskaan asiasta oltu huomautettu. Tanaan nama polveen ulottuvat UIMASHORTSIT olivat sitten liian pitkat. Ja pois altaasta hus.

Voiko taman sitten ymmartaa siten, etta intialaiset vaatteet paalla saa uida, mutta polveenulottuvissa uimahousuissa ei.

Kukaan ei ole kai koskaan puuttunut sen ruottalaismiehen punaisiin uimastringeihin, joissa han paahtaa itseaan auringossa tai joidenkin naisten pikkupikkubikineihin.

Ma uhkasinkin menna huomenna uimaan nilkkoihin ulottuvassa Marimekon raitayopaidassa. Mites sitten suu pannaan?

Se on kai sitten joko tai?

Valitettavasti kyseessa taisi jalleen kerran olla vain ja ainoastaan vaara ihonvari ja kansallisuus.

Terveisia Intiasta...