Vielä muutama sananen parista viime viikosta.

Kaiken sen shoppailun, sairaalavierailun, FRROn, hyvien ruokapaikkojen ja vielä kerran shoppailun (Forum Value Mall´n Calvin Klein Jeans myy Katan vierailun jälkeen lähes ei oota) jalkeen miehetkin pääsivät muuten bilettämään meidän lähibaariin!!

Tämä on kuin intialainen versio Bluukkarista ;)). Kavereina hamehemmoja ja muita kumareita. Tunnistaako kukaan kuvasta kahta länkkärimiestä?

1266983753_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

He poikkesivat joukosta mm. siinä, että ostivat henk.koht. oluet, eivätkä paikallista viinaa, joka juodaan yhteiskäytössä olevista kupposista...

Mutta hauska kaksi viikkoinen on nyt ohi. Vieraat ovat päässeet onnellisesti takaisin Kiinaan. Helppoa se ei ollut, ja jotenkin epäilen, suunnittelevatkohan kovin pian uutta Intian reissua... Viisumi olisi kuitenkin vielä voimassa ;). Mutta onneksi he olivat liikkeellä AVOIMIN MIELIN ja tuollaiset pienet haasteet toivat vain lisäväriä reissuun.

Meillä on nyt kovin hiljaista. Ei ole ihanaa pikkumiestä huutamassa aamutuimaan Saaarrrrraaa tai Aakkilaaaannnn... Prinsessalla on tylsää ja niin taitaa olla meillä muillakin. Tällaista se aina on vieraiden lähdettyä. Arkeen on vaan päästävä kiinni. Seuraavaksi laskemme päiviä siihen, kun Prinsessan kummi tulee työmatkalle tänne maaliskuussa.

Ai, niin. SÄÄ. Jos Suomessa nautitaan paukkupakkasista ja lumituiskuista, niin täällä on toisinpäin. Ilmaston lämpeneminen on tainnut pistää pakan täysin sekaisin. Täällä on nimittäin harvinaisen kuumaa. Lehdestä luin, että on jopa 4 astetta normaalia kuumempaa. Mennään reilusti yli 30 asteessa ja aamutuimaankin kun heräämme on jo 23 astetta. Ja sen huomaa. Keittiössä on lämmintä 29 astetta vaikka et siellä mitään keittelisikään... Ilman tuulettimia ei enää pärjää, yöt ovat tukalia eli on kai taas aika putsata ilmastointilaitteet ja alkaa käyttämään niitä. Pian odotellaan taas sähkölaskuja jotka ovat Suomen luokkaa.

Lämmin sää on tuonut mukanaan myös sähkökatkokset. Sähköä ei oikeasti riitä kaikille. Meillä toki on generaattorisähkö saatavilla, eli tärkeimmät (lue: tietokone, tv ja tuulettimet) toimivat. Päivän aikana saattaa olla 4-5 katkosta ja tottakai se pisin on juuri silloin kun olen laittamassa ruokaa uunissa. Uuniruoille saa nyt taas heittää hyvästit vähäksi aikaa. Ja eipä sitä paljon leivotakaan kun on valitettavasti se sähköuuni. Kaasuhella rules!!