Lauantain päästiin sitten jonotuksen makuun ihan kunnolla Silmänisku

Veimme Prinsessan ratsastuskoululle ja lähdimme poikien kanssa tutustumaan uuteen Mantri Square shopping mall´iin. Suurin innoittaja reissuun oli siellä juuri avattu Taco Bell-ravintola. Tottahan niitä ameriikan herkkuja piti päästä maistelemaan.

Se ei ollutkaan niin helposti tehty. Jonotimme ensin puoli tuntia tehdäksemme tilauksen ja sitten toiset puoli tuntia saadaksemme ruoat. Ja jonotimme niin intialaiseen tyyliin kuin vain kykenimme. Ja hiki haisi. Meistäkin. Onnistuneesti selvitimme itsemme useamman kanssajonottajan edelle, aika hyvällä hivuttautumistaktiikalla ja varmaan voitimme ajallisesti ainakin... 2 minuuttia Viaton...  Ensin luulet jonottavasi kolmessa eri "jonossa" mutta jossakin vaiheessa ne kome jonoa yhdistyvät yhdeksi jonoksi ja siitä taas kolmeksi kassajonoksi. Huoh. Mutta sen huomasin, että ton miehen kanssa ei ole mitenkään helppoa jonottaa. Selvästikään hän ei ole joutunut jonottamaan vielä niin paljon, että olisi siihen tottunut. Ihme jupinaa kuului koko ajan...

Jono oli oven ulkopuolelle saakka ja jossakin vaiheessa siellä tajuttiin rajoittaa sisään pääsevien määrää. Sen olisi voinut kyllä tehdä jo aikaisemmin.

1269255561_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mutta kyllä kannatti. Vaikka sieltä ei nautaa saanutkaan, niin kanaburrito ja kanaquesadilla olivat ehdottomasti sen jonotuksen arvoiset. Eikä niitä oltu muunneltu intialaisiksi masalaburritoiksi. Onneksi.

Seuraavan kerran sitten kun alkuryysis on laantunut ja ei viikonloppuna.