Eräänä yönä heräsin melkoinen nau´untakonserttiin. Aamulla sitten keittelin kahvit ja avasin pyykkihuoneen oven aikomuksena laittaa ensimmäinen koneellinen pyykkiä pyörimään. Olin hypätä kattoon ja säikähdin suunnattomasti sillä pyykkihuoneesta säntäsi ulos KISSA.

Tasoittelin säikähdykseni ja menin uudelleen ja oven ulkopuolella oli kissaemo kolmen pentunsa kanssa. Suloisia punaisia palleroita. Emo ei ollut niitä hurjasti isompi eli kovin teiniäiti taisi olla kyseessä.

1269579584_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aivan suloisia eikös vaan?! Harmi, että meillä Prinsessainen on kissoille allerginen, muuten voisi hyvinkin käydä niin, että yksi noista suloisista pennuista löytäisi meiltä uuden kodin.

Jaa, että miksikö otsikkona oli mikä oli? Syy on siinä, että meidän perheessä on yksi kissaihminen henkeen ja vereen. Rakas aviomieheni nimittäin. Ja nyt tämä kissaihminen on aloittanut kissojen ruokkimisen! Kissoille kannetaan maitoa ja kohta varmaan ostoslistallakin on kissan kuivamuonaa ja purkkiruokia. Tähän asti olemme tyytyneet noiden kulkukissojen pois ajamiseen roskista penkomasta, mutta nyt mies toimii ihan kaikkien sääntöjen ja järjen vastaisesti.

Tästä ei hyvä seuraa...