Tänään on erinomainen päivä.

Sain nimittäin tiedon Oulun Kansainväliseltä Koululta, että kaikki kolme lasta olivat saaneet meidän kunnalta suostumuksen maksusitoumukseen! Hyvä, parempi, erinomainen juttu. Etukäteen ei oikein osannut odottaa mitään, sillä kuntamme oli siinä maineessa, että maksusitoumuksia ei oikein auliisti jaeltu. Mutta toisaalta, onhan ihan eri asia asua ulkomailla 9 vuotta (ja siitä käydä koulua 6 vuotta), kuin käväistä ulkomailla (ja kansainvälisessä koulussa) vuosi.

Mutta mikä helpotus lapsille. Ja vanhemmille.

Lapsilla ei ole nyt liikaa paineita suomenkielen suhteen, saavat ammattitaitoista opetusta, jatkavat myppiä ja pyppiä ja luokkakaverit ehkäpä hieman ymmärtäväisempiä tuollaisia tynnyrissä kasvaneita kohtaan kun ovat itsekin kansainvälisiä tavalla tai toisella.

Ihan oikeasti minua jo huolestutti josko joutuisimme myymään kodin ja muuttamaan Oulun puolella, juuri nyt kun vihdoin ja viimein voisimme omaan kotiin asettautua. Nyt ei ole onneksi enää sitä huolta.

Ai niin, ei se kouluun pääseminen ole vielä 100% varmaa. Heidän täytyy läpäistä koulun järjestämä kielikoe elokuussa. Kuinkahan käy...

===

Nyt voisinkin keskittyä pakkaamiseen, sillä lähdemme pääsiäislomalle katsastamaan näitä ja Dubain maisemia. Ensimmäinen kerta arabimaassa ja luvassa kuulemma hiekkaa suun täydeltä! Taatusti mielenkiintoinen viikko luvassa.