Jaanuska Hangzhousta haastoi minut paljastamaan 5 omituista tapaani.

Voiko olla vaikeampaa tehtävää, sillä eihän toki MINULLA ole mitään kummallisia tapoja.. Hyvin loogisia ja järkeviä vain ;-D.

Mutta jos oikein pinnistän niin voisin saada jotain kokoon...

1. Rakastan aakkosjärjestyksiä. Olisittepa nähneet millä rakkaudella ja lämmöllä aakkostin kirjahyllyni Suomessa... Ja cd-levyt ja dvd-levyt... Ja miten ihana olo siitä tulikaan...

2. Tykkään silittää! Siis vaatteita. Minulla pitää olla liikuteltavissa oleva silityslauta sillä tykkään silittää tvn äärellä, en voisi kuvitellakaan tekeväni sitä kodinhoitohuoneen yksinäisyydessä.

3. Tyttären pitkien hiusten kaksihaaraiset saavat kyytiä aina kun pääsen niihin käsiksi. Syynään kaksihaaraisia silmät ristissä... Tykkäisin myös puristella muiden mustapäitä ja finnejä..

4. Rakastan myös listoja. Kaikenlaisia ja mitä kummallisimmista asioista. Ostoslistoja, tehtävälistoja, lahjalistoja, korttilistoja, kirjalistoja...

5. Kun petaan sänkyyn oikeat lakanat enkä mitään muotoonommeltuja, lakanan kulmiin pitää tulla oikeanlaiset taitokset. Ja pussilakanan vedän myös Oulun terveydenhuolto-oppilaitoksessa oppimaani nopsaan ja sujuvaan malliin.

Olen jälleen hitakaisesti liikenteessä ja hyvin monet vakkariblogeista ovat jo haasteeseen vastanneet, mutta olisi mielenkiintoista saada tietää Ninan ja Katin omituistakin omituisemmat tavat ;).

Ohjeet kaikessa yksikertaisuudessaan: "Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."