Paikallislehdestä aamulla luettua:

Finnair suunnittelee Helsinki-Mumbai-reitin lopettamista. Voihan pee sanon. Meillä on kesäksi lennot varattu juuri tuolle reitille. Vaihtoehtona on Helsinki-New Delhi.

Vai pitäisiköhän paikkansa huhu joka kertoo, että Finnairilla olisi painetta reitille Helsinki-Bangalore????

**

Tämä viikko koululla on Spirit Week. Maanantaina oli pyjamapäivä, eilen väärinpäin päivä, tänään väripäivä, huomenna crazy hair day ja perjantaina perhepäivä.

Ja tänään koulu loppuu jo klo 12. Tarjouduin hakemaan lapset koulusta autolla, että he saisivat nauttia vielä hieman pidemmästä vapaasta iltapäivästä kotona. Mutta ei, ehdottomasti he haluavat tulla bussilla kotiin. Missään nimessä EI saa tulla hakemaan. Bussissa on niin hauskaa! Ja samaa mieltä oli ollut erään toisenkin perheen poikaporukka.

Onneksi en ole itse samassa bussissa... Voin vain kuvitella mikä meteli ja hulina siellä on...

**

Muuttokontti on saapunut Bangaloreen maanantaina. Tarvittavat paperit ja miehen passi ovat jo tullissa ja mahdollisuus tavaroiden saamiseen on ehkä ensi viikon alussa... Sitten meillä on melkein kuin JOULU! Katsotaan mitä tullissa sanotaan meidän tavaroista ja kuinka paljon joudumme tullimaksua elektroniikasta jne. maksamaan. Näistä kun ei koskaan tiedä etukäteen mitään varmaa.