Maid on myöhässä jo aika reilusti. Peukutan tässä sille, että hän ei tulisi ollenkaan...

Tai jos vaikka tulisikin vaikkapa tunnin päästä niin en taida avata ovea. Jospa hän ainakin sitten tajuaisi olla tulematta uudelleen...

On vähän sellainen fiilis ettei tuo ole SE maid, jota haluaisin katsella täällä 6 päivänä viikossa. Näinkö hänestä pääsisi eroon?

Vaiko fiksusti se hänelle suoraan kertomalla?

I wish, I wish, I wish...

Lisäys tiistaina:

Maid ilmestyi oven taakse tänä aamuna. Valitettavasti se oli hieman liian myöhäistä. Jos olisin ottanut hänet takaisin töihin, niin todennäköisesti pian olisi taas ollut päivän poissa ilmoittamatta. Valitettavasti tuollainen tapa ei ole täällä mitenkään erikoista. Tokihan hänellä oli selityksiä laidasta laitaan, appiukko oli ollut poissaolon syy. Mutta ei voi mitään. Niin julmalta kuin se kuulostaakin, niin hän ei enää työskentele meillä. Täällä on aivan sama peli kuin Kiinassakin; kun annat pikkusormen he vievät koko käden ja kun olet liian lepsu, niin sitä käytetään heti hyväksi. Se on ikävää ja tuntuu alussa pahalta, mutta sellaisissa tilanteissa on opittava toimimaan. Eräänlaista itsensä kovettamista joutuu harjoittamaan. Sinisilmäisyys on karissut jo aikoja sitten.

Sorry, sorry Madam hän hoki ja hiplasi välillä varpaitani (kuka osaa tarkemmin selittää miksi/mitä tuo tarkoittaa??). Voisin kuvitella, että jotain syvää katumusta tms. mutta en todellakaan ole vailla mitään kumarteluja ja muita esityksiä vaan sitä, että asia, ettei hän ole enää meillä töissä, menee perille.

Sinnikäs hän oli sillä kun suljin oven, lukitsin sen huolimattomasti niin hän käveli röyhkeästi sisään. Menin hetken kuluttua naapuriin kahville, hän käveli sinnekin sisään. Nyt ollaan sitten ovet lukossa ja jos hän vielä ilmestyy oven taakse soitan vartijat paikalle.

Lisäys 2:

Jouduin valitettavasti soittamaan paikalle vartijat. Ehkä hän nyt uskoo, että työsuhde on päättynyt. Mua ärsyttää yli kaiken.