Nyt on sitten päästy kokeilemaan paikallinen kauneushoitola.

Kantapäät alkoivat muistuttaa karkeaa hiomapaperia ja ne kynnet... Tutustuin klubitalon tarjontaan ja kyllähän sieltä jotain iloa kotirouvan päiviin löytyykin. Ihon valkaisuhoidot taidan jättää väliin siihen ei vielä ole tarvetta, pikemminkin olisin kaivannut vaikkapa suihkurusketusta... Mutta turha täällä sellaisten perään on haikailla sillä paikallisten ihonväri-ihanne on kaukana omasta ihanteesta.

Pedikyyri parafiinihoidolla oli so and so... Tai se pedikyyriosuus oli ihan ok, mutta se parafiini... Erittäin säästellen sitä siveltiin vain ja ainoastaan jalkapohjiin, ei laisinkaan nilkkoihin asti kuten viimeisessä huippupedikyyrissä Suzhoussa... Mutta tulihan niistä ihanan pehmeät.

Samalla tehtiin manikyyri ja on se vaan kumma mitä kynsinauhojen siistiminen ja pieni viilaaminen saa aikaan! Jopa nysäkynsiin!

***

Tapaus viikonlopulta:

Olimme miehen kanssa kahden ruoka jne. ostoksilla Sparissa. Käytävät ovat siellä aika ahtaat varsinkin kärryjen kanssa kulkiessa. Edessä oli naisia kärryineen ja minun piti päästä ohi. Sanoin heille ystävällisesti `excuse me` ja pääsin ohi. Takaa tuli mieheni joka kommentoi "Kiinassa et olisi mitään anteeksipyydellyt vaan työntänyt kärryillä toisten kärryt tieltä ja mennyt ohi kommentoimatta mitään".

Ihan totta hän puhui, niin olisin todennäköisesti tehnyt. Ja kärryt olisivat siirtyneet tieltä ihan kiitettävällä vauhdilla. Tai olisin kommentoinut jotain painokelvotonta SUOMEKSI.

Kiinassa kun menin esim. Auchaniin, siellä meni auttamattomasti päälle Auchan-mode eli en katsellut hirveästi ympärilleni, en kuunnellut mitään, vain kävelin eteenpäin sulkeutuneena omaan itseeni. Auchan keikat olivat niin rankkoja muutenkin, että jos siellä olisi huomioinut ne kaikki hajut ja tuijottavat ihmiset, jotka kurkkivat ostoskärryysi, etuilivat ja räkivät ympärilleen, ostoksien teosta ei olisi tullut mitään. En muuten ollut ainoa joka koki sen paikan samalla tavoin ja "sulkeutui omaan itseensä". Eräs amerikkalaisnainen kirjoitti kauan sitten expat-palstallekin omista Auchanreissuistaan ja oli kokenut ne ihan samalla tavalla.

Seitsemän viikkoa Intiassa ja edelleenkään en ole täällä hermostunut kiinatyyliin eli honeymoon Intian kanssa jatkukoon! Ihana Intia!!!!

**

Jos intialaisten kanssa meneekin hyvin, niin kotona teinin kanssa on viime aikoina otettu yhteen sitten ihan urakalla. Ovet ovat paukkuneet ja äitiä on kehuttu maasta taivaaseen. Nyt on taas nettirajoitukset päällä ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa niin huomenna on jo paljon helpompi päivä! Nuo runescapet ja travianit ovat kaiken pahan alku ja juuri. Vievät mennessään ihan huomaamatta ja sen huomaa heti kärttyisyytenä ja kiukutteluna. Huoh.