Suurin pahvin haju on kadonnut ja tavarat alkavat pikku hiljaa löytää paikkansa. Alakerran tavaroita kannetaan yläkerrasta ja päinvastoin. Kaapit pursuavat suomiruokaa ja astioita on aivan liikaa (tai siis keittiö on liian pieni). Aamukaffetkin keitettiin oikeasta kahvista! Kyllä tätä kontin saapumista on odotettukin. Eihän se tehnytkään matkaa kuin vaivaiset 9 viikkoa.

Lapset olivat ikionnellisia kun näkivät kontin saapuneen. Löytyi Isonalle, merirosvolaivat ja rummut... Prinsessa levitti huoneeseensa aivan järkyttävän sotkun, kun koetti ottaa selvää mitä kaikkea tulikaan.

Salmiakkipussi tyhjeni alta aikayksikön ja nyt kun ei mitään tarvitsekaan säästellä jouluun voi olla ,että Marianne-pussi tyhjenee seuraavaksi.

En voi kuin ihmetellä miten meillä voi olla niin paljon kenkiä???? Jokaisella on varmaan 10 paria eikä riitäkään ja lisäksi lukuisat jalkapallokengät. Esikoisella on niitä varmasti 7 erilaiset. Ja luonnollisesti muutokontissa saapui muuta jalkapallo lisää. Lupaan ja vannon, että yhtään uutta kenkäparia ei tähän taloon tule.

Mutta. Olin ihan oikeassa pelätessäni Suomen päässä tehtyä pakkausta. Aika monta kansainvälistä muuttoa olemme tehneet viimeisten 10 vuoden aikana ja monenlaista muuttofirmaa nähty ja täytyy sanoa, että Puljula on niistä ehdottomasti huonoin. En voi suositella sitten missään suhteessa.

Kyllä tuli suuri ikävä kiinalaisia AMMATTIpakkaajia, jotka eivät pahvia, paperia, kuplamuovia ja silikaattipusseja säästelleet. Onneksi täällä Intian päässäkin muuttomiehet olivat oikein aikaansaavia eikä heidän matkaansa tainnut mitään tarttua. Tai en ainakaan ole huonannut.

2095547.jpg

Tässä muutama huippuesimerkki:

- kaksi, juuri ennen lähtöä Kiinassa pesetettyä MATTOA, oli tehnyt matkan täysin ilman mitään suojausta. Voitte uskoa, että ne ovat nyt likaiset.

2095548.jpg

-samoin kaksi kokoontaitettavaa matkatuolia oli ilman suojausta.

-tietokone ja näyttö oli nakattu LELULAATIKKOON pelkkään yksinkertaiseen paperiin käärittynä. Lelulaatikko oli puoliksi tyhjä ja esim. Mölkky-peli oli levinnyt siellä ympäriinsä. Luonnollisesti laatikko oli jätetty puolityhjäksi että sen sisältö pääsisi mahdollisimman paljon liikkumaan. Tietokonetta ei ole vielä käynnistetty, joten emme tiedä onko se rikki. By the way, tietokoneen johdot löytyivät eri laatikosta käärittyinä paksusti papereihin. Hei haloo!

-televisio oli kääritty pelkkään yksinkertaiseen kuplamuoviin. Ei tietoa vielä onko rikki.

-sähkökitara oli nakattu romulaatikkoon ilman suojausta.

-sohva oli kääritty pelkkään kuplamuovipaperiin ja kaikki kulmat oli rikki, joten sohva on likainen.

2095557.jpg

-kahvinkeitin pannuineen löytyi keittiötarvikelaatikosta myös ilman mitään suojausta. Ihmeen kaupalla lasipannu oli ehjä, mutta siinä on pitkä naarmu eli odottelemme milloin räsähtää rikki.