Mumbaissa ovat terroristit räiskineet ihan kunnolla. Intia on iso maa ja tänne mahtuu paljon, Mumbai on suht kaukana meistä.

Mutta toivottavasti tämä ei enteile samaa kuin kesällä eli monessa kaupungissa räjäyteltiin saman aikaisesti, myös Bangaloressa. Nyt Mumbaissa on iskut kohdistettu juuri amerikkalaisiin ja britteihin eli länsimaalaiset ovat olleet kohteina. Siksipä jätin tänään kaikenvaralta väliin OWC:n tapaamisen mikä järjestetään torstaisin Leela Palacessa, 5 tähden kansainvälisessä hotellissa. Ja taitaa olla parasta vältellä shopping malleja ja muitakin ihmispaljouksia jonkin aikaa.

Koulultakin tuli  heti viestiä, että vartiointia tehostetaan, mutta mitään suoranaista uhkaa ei ole. Mietin vaan aamulla, kun kuulin uutiset ja olin juuri kaikesta tietämättömänä lähettänyt lapset kouluun bussilla, jossa lukee isoilla kirjaimilla Canadian International School, että siinäpäs oiva kohde... Mutta jospa ei nyt olisi kuitenkaan aihetta kovin suureen huoleen tai onhan se huoli siellä taustalla kuitenkin.

Edit.illalla:

Koulussa vartiointia tehostettu ihan toden teolla; portilla oli 4 aseistettua vartijaa.