2076487.jpg

Elämää maailmalla-blogin kirjoittajalta, tulevalta lähes naapurilta sain tämän. Kiitos!

Monesta blogista on tullut minulle tärkeä, jokapäiväinen vierailupaikka. Mietin illalla ajan kanssa kenelle laitan tunnustuksen eteen päin.

Nyt on kiire, lähden Overseas Women Clubin aamukahville tarkoituksena liittyä jäseneksi. Aamu on mennyt makeuppia tehden ja vaatteita valiten. Tuohon clubiinhan ei ole menemistä, jos ei ole hiukset ojennuksessa , huivit kaulassa ja timantit valtavia... Kärjistäen siis... On vaan pieni onkelma kun matkalaukkuun ei sopinut suurat valikoimaa hienosteluvaatteita ja kenkiäkin on tasan kolme; flipflopit, lenkkarit ja ballerinat. Taidan laittaa ballerinat kunhan olen ensin kopistellut sieltä gekot pois...

Edit iltapäivällä:

Coffee morning meni oikein kivasti. Menin sinne yhdessä toisen juuri Suzhousta muuttaneen naisen kanssa ja automatkat kuluivatkin mukavasti Intiaa ja Kiinaa vertaillen ;-). Mutta jälleen kerran tunsin oloni hieman vaivautuneeksi sen takia, että keskustelimme englanniksi ja kuljettaja luonnollisesti ymmärtää kaiken. Siihen on hankala tottua ja sinun täytyy koko ajan kuitenkin miettiä mitä sanot. Suomi onkin hyvä salakieli! Kiinassa hyvin harva kuljettaja ymmärsi hello´uta enempää englantia ja takapenkillä saattoi parantaan maailmaa ja Kiinaa ihan rauhassa sekä suomeksi että englanniksi.

Jäsenyyshakemus saatiin ja nyt olen myös "in & out of Bangalore"-opuksen onnellinen omistaja. Pari kuppia kahvia tuli juotua ja olikin niin voimakkaat kahvit totutun Nescafen tilalla, että valvon varmasti pitkälle ensi yöhön. Porukkaa oli laidasta laitaan ja oli mukava jutella muutamien uusien tuttavuuksien kanssa. Ensi torstaina uudelleen!