Palaan vielä lauantaihin.

Keskimmäinen meni japanilaisen luokkatoverinsa syntymäpäiville. Lahjaa mietittiin pää puhki ja päädyimme Afrikan tähteen.

2108611.jpg

Olin ostanut niitä muutaman muuttokonttiin sillä niistä löytyy englanninkieliset ohjeet! Päätinkin ostaa vielä muutaman lisää ja tästä lähtien synttärilahjoja ei tarvitse kauan miettiä. Jotain suomalaista pelin muodossa!

Lauantaina järjestettiin OWC:n joulubasaari, jonne menimme kohtaloa uhmaten. Mutta rauhallista oli vaikka paikka pursusikin ulkomaalaisia. Olisi ollut oiva kohde joillekin.

Tunnelma basaarissa oli ...hmm... vähemmän jouluinen. Joululaulut raikasivat, mutta kun lämmintä on melkein 30 astetta, niin tällainen aitoon oikeaan suomalaiseen jouluun aivopesty ihminen ei päässyt tunnelmasta kiinni. Saksalaisyhteisö Bangaloressa taitaa olla aika pieni sillä kukaan ei ollut viritellyt edes glögipistettä. Suzhoussa aina oli tottunut siihen gluhwein-mukilliseen ja erityisesti sen tuoksuun joka toi sen jouluisen tunnelman.

2108613.jpg

Rekiajeluakin oli tarjolla paikallisena versiona:

2108621.jpg

Muutamaa pashminaa rikkaampana suuntasimme sitten Hard Rock Cafe´seen myöhäiselle lounaalle. Tätä annosta ei voi vastustaa, itseasiassa se on alkupala mutta voisin syödä sen ihan pääruokana:

2108620.jpg

HRC:seenkaan ei menty ihan noin vain sisään. Sielläkin on vartiointia tehostettu ja laukut avataan ja metallinpaljastinta heilutellaan. Todellisuudessa siitä ei varmasti juuri apua ole jos vastassa on aseistautunut terroristi. Mutta parempi sekin kuin ei mitään!