Eilen leivoin piparkakkuja. Tein taikinan luonnollisestikin itse ja paikallisiin jauhoihin. Taisi vaan olla ensimmäinen ja viimeinen kerta tässä maassa. Intialaiset jauhot ovat ihan ihmeellisiä. Ei taida olla ihan hullu ajatus tuoda pari pussia AnniHelenaa tänne.

Mutta kaikkein parasta oli kuitenkin se ihana piparkakun tuoksu joka tuli. Ja ensimmäisen kerran IKINÄ en polttanut yhtään pellillistä! Taikinakin maistui lapsille vallan mainiosti. Joka tapauksessa pipareista saa ihan hyvät viemiset Prinsessan luokan huomiseen Christmas Partyyn kun niitä tänään hieman koristelee.

Joulua on laitettu aivan pikkiriikkisen. Tämän verran:

2114589.jpg

Posti toi Prinsessalle ja Keskimmäiselle (Esikoinen taitaa olla jo mummon mielestä kasvanut ohi joulukalenteri-iän?) hauskat Myyrä-joulukorttikalenterit!

2114590.jpg

Ja Prinsessalla oli eilen koulussa show and share-tehtävässä mukana se ainoa oikea Joulupukki-kirja. Ja Ms. Ritchie ei ollut osannut lausua Korvatunturia oikein... Voi sitä opea ;-).

2114593.jpg

Eilen tupsahti sähköpostiini myös kuva lauantaisesta joulubasaarista.

2114598.jpg

Joulupukin tapaaminen sai aikaan melkoiset keskustelut Joulupukin olemassaolosta.  Intian Pukki kun ei oikein mennyt täydestä. Ja mikäs ihme tuo on?? Ja oli vielä höpöttänyt jostain Pohjoisnavasta ihmeellisiä juttuja, taitaa Pukkia jo dementia vaivata kun ei muistanut mistä on kotoisin ;-).

Pitänee mennä näyttämään lapsille se OIKEA Joulupukki ja suunnata päiväretkelle Rovaniemelle heti miten kun Suomeen päästään.