Tänään lueskelin The Times of India-lehteä ja bongasin sieltä JOULUPUKIN haastattelun!

2131992.jpg

Tässä karkea, erittäin epäammattilaisen tekemä käännös ;):

Santa Claus Village (Finland):

Joulu ei ole kaukana, mutta Joulupukki on uskomattoman surullinen.

Kun ryhmä intialaisia journalisteja soitti Joulupukille, hänen viralliseen asuinpaikkaansa napapiirille, Rovaniemelle, Joulupukki kertoi olleensa onneton kuullessaan viime kuussa tapahtuneesta terrori-iskusta Mumbaissa.

Rovaniemen Joulupukki, tuon pohjoisen maan kulttuurilähettiläs toivoi, että tämä tuska menee ohi.

"Olen surullinen. Rauhan pitäisi palata pian. Se mitä tapahtui Mumbaissa on ehdottoman väärin", hän vastasi kun kysyttiin hänen jouluviestiään Intiaan, koko maailmaa järkyttäneen terrori-iskun näyttämölle.

Joulupukki, joka vieraili Intiassa pari vuotta sitten, kun Finnair lanseerasi palvelujaan Intiaan, oli onneton kuullessaan, että edes lapset eivät säästyneet iskussa ja rukoili lasten hyvinvoinnille läpi koko maailman.

"Toivon rauhaa, onnellisuutta ja menestystä maailman lapsille", hän sanoi ja palasi pian puhumaan Intiasta ja sen ihmisistä jotka ovat vierailleen hänen luonaan ja kirjoittaneet hänelle.

"Olen saanut satoja kirjeitä Intiasta", hän sanoi ja ne voidaan nähdä Joulupukin omassa postitoimistossa, jossa olevassa hyllyssä esitellään hänelle kaukaisista maista lähetettyjä kirjeitä.

Kysymykseen josko Joulupukki vierailisi Intiassa lähitulevaisuudessa, hän vastasi haluavansa tulla ehkä ensi vuonna erityisellä Finnairin operoimalla Joulupukkilennolla.