Voiko tylsempää otsikkoa keksiä piiiiitkän ideoimisen jälkeen ;-)

Viikonloppu hurahti ohi normaaliin tapaan liian nopeasti. Uskaltauduimme hieman jouluostoksillekin vaikka lauantain piti olla erityisen herkkä päivä iskujen suhteen.

Turvatoimet ovat näennäisesti tiukat joka paikassa. Autot tutkitaan sisätiloja myöten ainakin meidän asuinalueelle tullessa ja Forum Mall´ssa.

Eilen vaan katsoin Todays headlines(vai mikä se nyt olikaan?)-kanavalta juttua, jossa toimittajat testasivat pääkaupungin hienojen hotellien turvatarkastuksia. He liimasivat auton alle pari pientä epämääräistä pahvipakettia. Ajoivat hotellin portille ja pyrkivät sisään. Autot tarkastettiin monen miehen voimin, peräkontit avattiin, peiliä vilautettiin auton alle ja sisäänkin kurkittiin. Toiminta kuvattiin ulkopuolelta televisiokameralla.

Toimittajat pääsivät paketteineen jokaiseen neljään testaamaansa hotelliin!!!! Eli tuskin vartijat edes tietävät mitä etsivät!!!

---

Olin ihan varma, että en täältä löydä juuri mitään joululahjoja, mutta kas kummaa... Lauantaina tyhjensimme Forum Mall´in Landmarkin musiikista ja elokuvista. Mies osti varmaan 6-8 Jethro Tullin levyä, lisäksi tuli joulumusaa ja lapsille uutuuksia. Jälkeenpäin vain mietin, että miksi tulikaan levyjä ostettua sillä kaikki biisit saa nykyään netistä... Lush´issa menetin myös täysin itsehillintäni...

Eilen veimme Keskimmäisen synttärijuhliin (jälleen keilausta) ja teimme hyökkäyksen Brigade Roadille. Se on paikallinen ostoskatu. Ensimmäinen kerta meille. Olin aikaisemmin katsellut, että tuolla haluan käydä sillä kaupat näyttivät hyviltä. No, jälleen kerran tuli mieleen se vanha sananlasku, että "moni kakku päältä kaunis"...

Pistäydyin valtion matkamuistokauppaan. Ihanan värikkäitä juttuja. Mutta menee vielä muutama kuukausi ennen kuin mun silmäni tottuu intialaiseen käsityöhön, oli se sitten puuta, kangasta, kiveä tai taottua.

2128631.jpg

2128636.jpg

---

Enää viisi yötä Suomen lähtöön!

Tällä viikolla siis luvassa pakkausta, joulujuhlia ja viime hetken shoppailuja. Matkalaukkuun ei kovin paljon vaatetta tule, sillä lämmintä vaatetta ei suoraan sanoen ole mukana. Pojillekin on vain pitkähihaiset trikoopaidat farkkujen kaveriksi, joten saattaa sitten Oulussa taksijonossa hieman paleltaa yöllä kun saavumme...