Uskotko horoskooppeihin?

Minä yleensä en, en ainakaan niihin Seiskan tai muiden lehtien viikkohoroskooppeihin.

Käteeni sattui kuitenkin marraskuun Meidän perhe-lehti ja siitä luin skorpionin horoskoopin. Ihan äimistyin miten hyvin se paikkansa pitää!

"Kiihkeä ja voimakkaasti tunteensa ilmaiseva skorpioni nauttii koetellessaan hyvän maun ja säädyllisyyden rajoja. Hänellä on hurja luonteenlaatu. Taianomainen vesimerkki on myös äärimmäisen herkkävaistoinen. Tuntuu kuin hän näkisi suoraan lävitsesi.

Pieni skorpioni vaatii ihmissuhteiltaan alusta alkaen molemminpuolista luottamusta ja tunneperäistä sitoutumista. Hän ei tutustu uusiin ihmisiin kovin nopeasti ja jakaa yksityisen, salaperäisen maailmansa mieluiten muutaman läheisen ystävän kanssa. Kotona hän tarvitsee omaa rauhaa pystyäkseen keskittymään ja syventymään ajatuksiinsa.

Tähtimerkin ihannevanhempi on luotettava, kunnioittava ja totuudenmukainen sanoissaan ja teoissaan. Älä hermostu, jos lapsi ei juttele, lue tai kirjoita samassa vaiheessa kuin ikätoverinsa. Anna hänelle aikaa oppia ja kehittyä omassa tahdissaan.

Yritä ymmärtää skorpionin ehdotonta luonnetta ja sitä, että hän suhtautuu kaikkeen viha-rakkaus-asenteella. Älä vaadi lasta muuttamaan mieltään ja pehmentämään tunteitaan."

Aivan kuin meidän nuoremmasta skorpionista kirjoitettu. Todella osuvasti ja totuudenmukaisesti. Hänen suosiotaan et voi ostaa ja hän todellakin tuntuu välillä katsovan suoraan lävitsesi ja näkevän KAIKEN. Kovin hurja ei meidän skorpionin luonne ole, mutta sitäkin herkempi. Ja hän viihtyy myös erinomaisesti omassa mielikuvitusmaailmassaan, omassa huoneessaan ja joskus häntä suorastaan joutuu patistamaan hakeutumaan muiden seuraan. Kun hän löytää oikeita ystäviä, ne ovat hänelle todella tärkeitä. Hän oppi myös puhumaan myöhään, mutta sen jälkeen puhetta on riittänytkin, välillä hieman liikaakin.

Pitäisiköhän perehtyä horoskooppeihin paremminkin?

Aikuisen skorpionin luonteenlaadusta voisin kirjoittaa myös, mutta jääköön se nyt väliin tällä kertaa...