Mä olen aivan jumiutunut tänne kotiin.

En käy missään enkä juuri tapaa ketään. Tosi kiinnostavaa tämä elämä täällä. Eipä tästä oikein bloggauksen aihetta saa.

Että minulla on ikävä aktiivista expatelämää Suzhoussa ja lounasseuraa. Suzhoun lounaskulttuuri on kyllä vailla vertaansa. Täältä puuttuu sekä Singa Plaza että seura. Näiden muurien sisäpuolelle on liian helppo jäädä, ulkopuolelle ei juuri ole mitään asiaa. Kunhan tekee kerran viikossa Spar- ja lihakauppareissut niin eipä juuri tarvitsisi portista poistua.

Mutta toisaalta tällekin viikolle on jo ohjelmaa.

Huomenna on Esikoisen hammaslääkäri ja 6.luokkalaisten retkipalaveri koululla, keskiviikon pistää täysin sekaisin koululaisten puolikas koulupäivä ja torstaina sitten palaveerataan koulun Multicultural Day´n puitteissa. Skandinaaveilla tulee olemaan yhteinen "pöytä".

Ja nyt kun ei taas vaihteeksi ole kodinhengetärtä (kyllä, Sunita sai fudut) niin jossakin välissä pitäisi ehtiä tiskaamaan, silittämään, imuroimaan, kokkaamaan ja hieman moppiakin heiluttamaan. Vahtaamaan blogeja, tvkaistaa ja television elokuva-antia, lukemaan kirjoja ja vain olemaan.

Viikko on siis loppujen lopuksi aivan täynnä!

Ensi viikonlopuksi olemme suunnitelleet reissua Mysoreen. Tulevana maanantaina on Republic Day ja sen kunniaksi vapaata. Menemme siis näillä näkymin Mysoreen lauantaina ja palaamme maanantaina. Ihana päästä pois Bangaloresta.