Prinsessalle tapahtuu.

Vauhti on välillä päätä huimannut parin viime päivän aikana ja koko ajan on joutunut toppuuttelemaan.

Tänään sitten kolahti kunnolla.

Hän oli leikkipuistossa jo aamulla saanut kuhmun päähänsä ja iltapäivällä sai takaraivoonsa sitten kunnon iskun leikkilaitteesta.

Meidän asuinalueen leikkipaikat eivät todellakaan ole EU:n suositusten mukaisia (onnettomuus ei tapahtunut tässä puistossa vaan klubin puistossa):


Takaraivoon tuli siis palkeenkieli. Pientä ensiapua desinfiointineen klubitalolla ja päätä koristi varsinaisen ammattilaisen (siis minun) sitoma kääre...

Siinäpä sitten mietittiin mitä tehdään, sillä vielä emme olleet tutustuneet mihinkään sairaalaan ja kuskikin oli vapaalla... Palmin alueella toimiva pikkuklinikkakaan ei tietenkään ollut auki.
Pari puhelinsoittoa ja päätimme mennä kahdesta vaihtoehdosta, Manipal hospital ja RxTx- hospital lähimpään, eli RxTx hospitaliin.
Tai siis mies meni Prinsessan kanssa.

Taksi tuli nopeasti eikä tarvinnut ottaa riksaa...

Sairaalassa oli ollut kaikki valmiina ja homma eli 3 tikkiä hoitui nopeasti. Minä tietenkin olin evästänyt miestä varmistamaan hygienian eli kumihanskat, steriilit ompeluvälineet jne. Ja kaikki oli ollut ok. Ympäristö oli ollut siisti, ei toki Suomen tasoa, mutta huomattavasti siistimpi kuin Kowloonin (Kiinassa, Suzhoussa) veriroiskeiset ensiapuhuoneet...

Tytär oli ollut reipas eikä edes puudutusta oltu tarvittu. Nyt sitten on lääkekuuri ja tikit saa pois 8 päivän kuluttua.

Uutta muotia seuraavat pari päivää:Isänsä tyttö on. Pian saavuttaa isänsä ennätyksen tällä menolla noiden onnettomuuksiensa kanssa.