Takaisin Intiassa ollaan!

Melkoinen hulinaviikko on takana.
Viimeinen viikonloppu Suomessa oli mukava, saimme Prinsessan kummit kylään ja muksut olivat innoissaan serkkujen seurasta.
Sunnuntaina sitten juhlittiin Prinsessan (7v.) ja Esikoisen (13v.) synttäreitä. Talo olikin täynnä ystäväperheitä pitkälle iltaan. Oli mukava nähdä meille tärkeitä ihmisiä vielä ennen lähtöä.

Haikeetahan se oli luonnollisesti jättää koti sinne taas odottamaan, mutta ei auta valitus. Itsehän olemme tiemme valinneet. Ihan kiva lomapaikka se koti kuitenkin on. En sitten tiedä miltä arki loppujen lopuksi siellä maistuis ;-D.
Varsinkin Esikoiselle lähtö oli vaikeaa. Hän oli päässyt taas skeittauksen makuun Hiukkavaaran hallissa joten se tietty harmitti. Suunnittelipa jopa muuttavansa mummon ja ukin luo Intian sijaan... Varmaan viihtyisi siinä kylässä kun on hieman suurempiin ympyröihin tottunut ;). Heh... ei millään pahalla vaan ihan kiusallani sanon... ;-)))

---

Lensimme tällä kertaa Mumbain kautta Finskillä.
Ja olihan se reissu. Ihan yhtä kamala kuin meitä oli etukäteen varoitettu. Toki ainakin 4 tuntia lyhyempi kun Heathrown kautta, mutta silti.
Kone oli MD11, eli surkea.
Ruoka oli erinomaista. Jopa Keskimmäinen tykkäsi ja se on jo paljon! Pitkästä aikaa kunnon ruokaa lentokoneessa, Shanghain koneessa kun ruoka pääasiassa oli aina ihan kamalaa. Vain kerran muistan saaneeni hyvää ruokaa, lohipastaa!

Mutta se Mumbain kenttä... Huh, huh...

Kone saapui sinne kolmen jälkeen aamuyöstä. Takana vain muutama torkahdus ja edessä jonottaminen shuttle bussiin joka sukkuloi ulkomaan ja kotimaan terminaalien välillä.

Ihan ok se olisi jos ei väsyttäisi, ei olisi kolmea väsynyttä lasta ja eikä kahta kärryllistä matkalaukkuja...

Pienemmällä porukalla terminaalin vaihto kannattaisi taksilla, mutta ei ehkä näin isolla porukalla ja tuolla matkatavaramäärällä.
Jonottelimme siinä V:n muotoisessa jonossa pitkästi toista tuntia ennen kuin pääsimme bussiin. Luonnollisestikaan emme olleet varanneet juotavaa ja suuta alkoikin kuivata melkoisesti.

No, päästiin kotimaanterminaaliin joka olikin ihan eri luokkaa. Kaikki toimi vaikka luonnollisesti jonottaa piti moneenkin otteeseen.
Bangaloressa oli ollut aamun kovin sumuista joten kiertelimme ja kaartelimme pitkään kaupungin päällä ennen kuin pääsimme maahan. Kingfisheriä ei voi kyllä moittia. Hyvin nukutti koneen kyydissä.

Bangaloressa odotti kirkas, sininen taivas ja miellyttävä lämpö. Oli yllättävän mukavaa päästä takaisin. Ei enää harmittanut laisinkaan! Bangalore näytti meille heti parhaat kasvonsa.

Kuski oli odottamassa ja pääsimme kotiin. Matkalaukut keskelle olohuonetta, kylmälaukun sisältö jääkaappiin ja pakastimeen ja ei kun koisimaan omaan KOVAAN sänkyyn..
Muutaman tunnin unien jälkeen ilta menikin melkoisessa horroksessa ja huimauksessa. Ei vanha enää jaksa valvoa matkustaessa.

---

Nyt ollaan sitten jo ihan arjessa kiinni. Viime yö meni vaan valvoessa tuonne 03 saakka, mutta onneksi oli hyvää lukemista. Henning Mankellin Kiinalainen on todella hyvä!
Aamulla herätys oli 06, lapset lähtivät bussiin 06:45 ja tämä mamma asettautui sohvalle kylkiasentoon ja nukkui kymmenen tienoille.

---

Täällä lakkoillaan sitten taas vaihteeksi. Jonkin sortin kuljetuslakko kyseessä ja bensa-asemat ovat pian tyhjiin imettyjä. Kuski jonotti eilen tunnin tankkaamaan autoa. Ei nyt ajella kovin paljon turhia ajoja jos vaikka lakko venyy pitkäksikin. Toivottavasti ei kuitenkaan.

Että tällaista taas Bangaloresta.