Tänään vierailimme CUPA- animal shelter´issä. CUPA on eläinten hyvinvointia edistävä järjestö ja perustettu 85-vuotiaan Ms. Rogersin toimesta.

Lähdin erään koirakuumeisen mukaan ihan vaan mielenkiinnosta katsomaan.

Eläinsuoja sijaitsee Veterinary Collegen yhteydessä Hebbal´issa. Ensimmäisen vastaan tuli kolmijalkainen koira, joka olisi mielellään tehnyt tuttavuutta meidän kanssa.

Henkilökunta oli todellaystävällistä ja heistä näki selvästi miten he hoitivat eläimiä suurella rakkaudella. Paikka oli hyvin siisti, siellä EI haissut ja eläimet vaikuttivat hyväkuntoisilta. Siellä oli aikuisia kaduilta pelastettuja koiria, koiranpentuja, kaneja, härkiä, vasikoita ja jopa yksi hevonen. He rokottavat, sterilisoivat ja hoitavat kuntoon pelastamansa koirat ja eläimet, ja oliko viime vuonna annettu adoptioon jopa 390 eläintä!

---

Juuri kun menimme paikalle siellä lopeteltiin autokatoksessa silmäoperaatiota härälle, joka kuului jollekin temppelille.

Ei mitenkään steriiliä hommaa, mutta hyvällä otteella he härkää hoitelivat.

Intialaiset ovat paljon eläinrakkaampia kuin kiinalaiset. Johtuneeko uudelleensyntymisen ajatuksesta... Ethän sinäkään koiraksi uudelleensyntynyttä isoäitiäsi huonosti kohtelisi.

---

Koiranpentujahan me oikeastaan olimme tulleet katsomaan:

Hieman isommilla pennuilla oli leluja ja vauhtia riitti:

Tässä alla vasemmalla on iloinen, aktiivinen, ystävällinen ja leikkisä TROY. Takaosastaan halvaantunut katukoira, jonka eräs shelterin eläinlääkäreistä oli halunnut pelastaa. Troy nauttii elämästään eläinsuojassa ja hänellä riittää koirakavereita.

Eläinambulanssi:

Buffalovasikat:

Uutta kotia siellä odotti mm. jo adoptoitu Tanskandoggi. Siitä minulla ei ole kuvaa, mutta sekin oli löydetty kadulta jonne joku oli sen hyljännyt. Sitten iso koira oli toimitettu CUPAlle ja nyt odotti hakijaansa uuteen kotiin.

PS. Onneksi menimme sinne tänään. Eilen olisi varmasti ollut hankaluuksia lähteä sieltä pois ilman koiraa. Siellä oli nimittäin ollut adoptoitavia bokserin pentuja...