Täällä on nyt sitten KESÄ!

Näin kertoi eilen kuski ihan useampaan kertaan. Ja ihan itsekin osaan aavistella, että kesä on saapunut sillä täällä on nyt lämmin. Kevättä ei ollut eikä kai talveakaan. Oli vain sellainen epämääräinen hieman viileämpi ajanjakso.

Aamulla herätessä klo 06:oo ulkolämpömittari näyttää 22 astetta plussaa. Pikku hiljaa se nousee, esim. eilen 34 asteeseen.

Sisälämpömittarinkin lukemat nousee. Eilen mittari näytti jopa 29 astetta. Tuulettimet katoissa ovat saaneet pyöriä lähes koko ajan ja muutamaan otteeseen olemme testailleet ilmastointilaitteitakin.

Kummallista on se, että sisälämpötilana sellaiset 28 astetta ei tunnu liian kuumalta. Suomessa 28 asteen sisälämpötila olis todella tukahduttava, hiki virtaisi ja yöllä ei saisi unta pyöriskelyltään.

Tästä on hyvä lähteä totuttelemaan sillä huhti-toukokuussa on kuulemma KUUMA. Olihan Suzhoussakin kuuma, joten ei mitään uutta sen suhteen. Suzhoussa siihen kuumaan lisättiin lisämausteeksi vielä ilmankosteus. Ja se teki Suzhoun heinä-elokuusta todella tukalan ja sietämättömän. Millainen kuumuus täällä sitten on... Voisin kuvitella, että täällä se on KUIVA KUUMA PAAHTAVA. Mielenkiinnolla odotan...

***

Meille tulee vieraita, meillee tuuuleeee vieraitaaaa!!!

He ovat täällä perjantain ja lauantain välisenä yönä. Täällä odotetaan jo kovasti ja öitä on laskettu. Säpinää luvassa melkein pariksi viikkoa. Tervetuloa!!!!!!!!!!!