Meidan sanomalehtemme on nimeltaan The Times of India. Se tulee luettua melkoisen hyvin. Kiinan vuosien jalkeen sita on suorastaan pyorryksissa siita avoimuudesta mita intialainen journalismi pitaa sisallaan.

Kiinassahan uutiset tulivat yleensa lehteen paivan pari jalkikateen ja niita kaunisteltiin nayttamaan hyvalta Kiinan suhteen. Mitaan negatiivista ei julkaistu luonnollisestikaan.

Taalla Intiassa on aivan eri meininki! Lehti pursuaa mielipidekirjoituksia laidasta laitaan. Rikostoimittajien murhajutut ne vasta yksityiskohtaisia ovatkin. Kaikki mahdollinen julkaistaan eika mitaan piilotella. Nimet, vanhempien nimet, naapurit ja luonnollisesti kuvat myoskin.

Uutiskatsaus Times of Indian malliin:

Viime aikoina Bangalorea on kuohuttanut Sri Rama Senen iskut Mangaloressa. Tama fundamentalistinen hindujarjesto toimii moraalipoliisina ja iski siella jokin aika sitten pubiin. Kyytia saivat pubeissa olleet NAISET, nuo hulttiot ja aidin kuvan ja intialaisten arvojen mustaajat! Nuoret, omasta mielestaan Intian kulttuurin ja perinteiden puolustamisen asialla olleet pojankoltiaiset, ottivat oikeuden omiin kasiinsa ja pahoinpitelivat pubeihin eksyneita naisia ja miehia joiden seurassa naiset olivat.

Onhan se totta, etta intialaiseen kulttuuriin ei ole kuulunut naisten alkoholin juominen ja pubeissa roikkuminen. Mutta Intiankin muuttuu ja saa vaikutteita (kai sitten niita huonoja) rajojen ulkopuolelta. Taman maan miehinenkulttuuri on kokenut modernien naisten myota varmaan suunnattoman kolauksen.

Naiset ovat nyt sitten kauhuissaan ympari Karnatakaa. Tanaan luin, etta Sri Rama Sene aikoo lahitulevaisuudessa kiinnittaa erityisesti huomiota itseaanpaljasteleviin naisiin eli heihin jotka pukevat ylleen spagettiolkaimiset topit.. Varokaa vaan...

Ja se Valentine's Day. Se on sitten ehdottomasti anti-intialainen juttu ja moraalipoliisi on nyt antanut varoituksensa. Sri Rama Sene varoittaa ihmisia juhlimasta Ystavanpaivaa silla hyokkaykset ovat mahdollisia sita juhlivia kohtaan. Uskomatonta!!!

***

Hieman samaan kastiin menee uutinen New Delhista. Siella aviopari oli suudellut toisiaan ja heidat pidatettiin. Nyt korkein oikeus oli vapauttanut parin syytteista toteamalla, etta suuteleminen ei ole epasiveellista. Ok, mutta en nyt kuitenkaan sita tassa maassa kovin yleisesti harrastaisi. Mietin kerran erasta miesta (ei oma mieheni) hotellin aulassa halatessani, etta onkohan tama nyt vastoin moraalisaannoksia. Ok, kukaan ei kuitenkaan kaynyt kimppuun.

Kasikadessa kaveleminenkin kuuluu tahan samaan kastiin. Sita ei paljon nae muiden kuin samaa sukupuolta olevien keskuudessa. Suloista.

***

Bidarissa on sitten vietetty massahaita. Joukossa on ollut runsaasti vihittavia LAPSIA. Yhteensa haissa on vihitty 711 pariskuntaa, joista 150 on on ollut alaikaisia! Jotkut lapsista kertoivat reporttereille olevansa 12-16 vuotiaita kun taas jarjestajat kertoivat parien olleen 21-22 vuotiaita. Etta tallaista.