Taalta pullantuoksuinen aiti hei!

Uhmasin juuri kohtaloa ja vaansin pullataikinan ja SAIN KAIKKI PAISTETTUA!!!!! Yksi ainoa sahkokatkos oli matkan varrella ja sekin kohotusvaiheessa. Mieletonta tuuria!! Korvapuustit odottavat nalkaisia koulustapalaajia.

Nyt keittiossa on kamala kaaos (en ymmarra miten jotkut saavat leivottua siististi ilman jumalattoman suurta tiskivuorta, ma en) ja mina istun tietokoneella etten vaan joutuisi tiskaamaan. Talla hetkella tuo liian pieni keittio arsyttaa, silla sinne ei mahtunut tiskikonetta.

Muutenkin tama talo on alkanut arsyttamaan. Fiilis on aivan samanlainen kuin oli meidan ensimmaisessa asunnossa Suzhoussa. En tykannyt siita talosta yhtaan, en saanut sita sisustettua kodikkaaksi ja inhosin ylikaiken sen liian prameaa kiinalaissisustusta. Ja kun muutimme toiseen taloon rakastin sita heti alusta saakka, se oli aivan ihana talo jonka olisin voinut pakata muuttokonttiin.

En tieda mita asialle voisi tehda mutta taidan alkaa pehmittelemaan tuota miesta, josko vaikka etsittais syksylla uusi asunto. Yksi makuuhuone enemman olisi ihan kiva juttu. Toisaalta, onko mitaan jarkea muuttaa vain alle vuoden takia. Ei.

***

Tanaan kavaisin kaupungilla minulle ennestaan tuntemattomassa sisustus-vaateliikkeessa CINNAMONssa. Siella oli ihania, ei liian intialaisia sisustusjuttuja ja varmasti siella tulee kaytya monta kertaa tulevaisuudessakin.

***

Finnairiltakin oli otettu yhteytta.  Sanon vaan etta *(&%#$%^...

Meillahan oli lennot Mumbaista 13.6. No, Finski ei nyt sitten lenna kesakuukausien aikana lainkaan Mumbain reittia. Vaihtoehdoksi tarjotaan Delhia ja siita reissusta tulisi aivan liian pitka ja tuskallinen. Tiedan sen jo etukateen. Todennakoisesti lennamme sitten Luffella tai BA:lla Keski-Euroopan kautta.

Eli "suuret" ne on murheet taalla pain  ;). Mutta huomenna paasen pakkaamaan!