Okei, nyt on sitten paasty meidankin kuskin kanssa tilanteeseen, etta han pyytaa rahaa lainaan. Seitseman kuukautta siihen menikin.

Se on kuulemma pikemminkin saanto kuin poikkeus, etta kuskit ja maidit pyytavat jossakin vaiheessa lainaa, isoa tai pienta.

Harmittaa ja arsyttaa. Toivottavasti kuski ei nyt mene kaikkea pilaamaan silla olemme nyt olleet haneen erittain tyytyvaisia. Mitaan valittamisen aihetta ei ole ollut, han on osoittautunut luotettavaksi ja on aina pikemminkin etuajassa (koskaan ei ole ollut myohassa), hanet voi luottaa liikenteeseen yksin lasten kanssa jne.

Ja nyt han tekee sen mita joka toinen kuski...

Han haluaisi kuulemma remontoida asuntoaan ja siihen tietenkin tarvitsisi ihan kelpo summan...

Naita tarinoita on kuultu...

Tyontekijat ovat pyytaneet lainaa moottoripyoriin, asunnon ostoihin ja vaikka ihan muuten vaan. Ja mitaan moottoripyoraa ei ole ilmestynyt eika asuntoakaan ole vaihdettu, mutta rahat on kelvannut.

Tai kun rahat on annettu, niin tyontekijaa ei ole enaa nakynyt mailla ei halmeilla ja rahoja ei ole koskaan saatu takaisin.

Voinette arvata, etta olemme erittain innokkaita toimimaan pankkina. Noup.

Maksimissaan voimme maksaa hanelle kahden kuukauden palkan etukateen, mutta sen pidemmaksi ajaksi emme ole halukkaita sitoutumaan. Hanhan voisi hyvinkin kadota rahojen kanssa, alkaa kayttaytymaan siihen tyyliin, etta joutuisimme irtisanomaan hanet tai tekisi jotain muuta vahemman mukavaa.

Arsyttaa...