Ai, etta Babu on opettanut meidat aivan liian hyvalle...

On ollut erittain vaikeaa tottua uuteen (vara)kuskiin ja hanen tapaansa toimia, ajaa ja olla.

Madame on saanut opetella ihan itse avaamaan ovet, lastaamaan ostoksensa auton perakonttiin, kantamaan ruokaostoksensa sisalle, siivoamaan roskat autosta jne. Ei ole ollut kuskia, joka hyppaa heti pihalle kun Madame on tulossa/lahdossa autosta, jos vastaa lahes kaikkeen yes sir yes madame, jonka kyytiin voisi luottaa lapset koulumatkalle, joka hidastaisi toyssyihin, ei huijaisi tankatessa, joka siivoaisi autoa jne.

Tanaan aloittelimme lasten kevatlomaviikkoa ratkiriemukkaalla shoppailureissulla Forum Malliin. Mukana oli enemman ja vahemman innokkaita kavereita.

Jaimme ilman Makkarin herkullisia kanahamppareita silla enhan mina tyhma ulkomaalainen ymmartanyt, etta Makkarissa kay vain ja ainoastaan kateinen ja meidan pankkikortillamme ei saa sen ostoskeskuksen pankkiautomaatista rupian rupiita. Seuraavalla kerralla muistan!

Paluumatkalla pysahdyimme viela Sparissa ruokaostoksilla. Luonnollisestikaan varakuskiltamme ei onnistunut ajaminen aika ahdasta reittia parkkitalon neljanteen kerrokseen, vaan han onnistui tietenkin naarmuttamaan etukeulaa...

Ja kaiken kruunasi se, kun juuri ennen kuin kaannyimme kotiportille han tormasi bussiin. Bussi vaan kiihdytti eika tietenkaan jaanyt paikalle ja kuskikin painoi kaasua ja ajoi portista sisaan. Siina vaiheessa taisi suustani paasta muutama suomenkielinen vahemman sivistyssana.

Nyt on sitten yhden paivan aikana saatu kolhittua Babun silmateraa ihan urakalla. Etukeulassa on mustaa maalia muistona Sparista ja vasemmalla sivulla on niin ihana muisto lommoineen sinisesta bussista etta.

Jos ja kun Babu palaa toihin on auto varmaan jo sellainen romu etta.

Suunnittelimme lomaviikon kunniaksi reissua Wonder La-huvipuistoon mutta se reissu on nyt ehdottomasti peruttu. Emme todellakaan uskalla lahtea riskeeraamaan tuon puusilmakuskin kanssa `moottoritielle`.

Voi parane pian Babu!! Tanaan pitaisi jotain selvita, viime viikollahan diagnoosi vaihteli riippuen kenelta kysyi ja viimeinen diagnoosi oli denguekuume ihmeellisilla halvausoireilla.