En ehtinyt olla Intiassa viikkoakaan kun olin taas ihan saman tutun ongelman edessa eli miten ruokkia perheeni?????

Miten se voikaan olla niin vaikeaa keksia joka paivalle jotain kokattavaa??????

Kayn ruokakaupassa tuijottamassa taysia hyllyja enka muka loyda sielta mitaan vinkkeja tai ostamisen arvoista. Kaapit pursuavat pastaa, sailykkeita ja Suomesta tuotuja herkkuja. Ja tietenkin keksin aina laittaa juuri sita ruokaa mita ei loydy kaupasta. Perunat ovat pehmeita, tortillalettuja ei loydy, paprikat ovat loppuneet ja lihakaupastakaan ei saa kanaa. Tai sitten todennakoisin syy eli suunniteltu ruoka ei kelpaa kuin kahdelle meidan viisihenkisesta perheesta.

Pestopasta viisi kertaa viikossa ei enaa kuulosta houkuttelevalta.

Ei kuulosta sekaan kovin kivalta, etta lapset saapuvat hypernalkaisina kotiin koulusta ja mies toista ja kotiaidilla ei ole mitaan kattilassa porisemassa tai uunissa hautumassa.

Eilen sitten paatin ottaa kateeni yhden Jamie Oliverin PAKSUISTA keittokirjoista ja etsia sielta apua.  Ja tsadaa... Nyt minulla on ruokalista seuraaviksi kahdeksi viikoksi.

Luvassa on mm. kanakeittoa, perunajauhelihauunipataa, spaghetti bolognese, kalakakkusia, kanafajitaksia, risottoa,enchiladas...

Ehka minulle sopii paremmin se tyyli, etta teen ruokalistan valmiiksi etukateen enka ala paa taysin tyhjana miettimaan mitas sita puolen tunnin paasta syotais. Ehka minusta loytyy se kokkailevakin puoli ja pullantuoksuinen aiti... Katsotaan...

PS. Koetan ottaa mallia sinusta Kata ja leipoa sampyloitakin!!