Muutama päivä meidän tandooriuuni sai sisällensä masalamömmöt. Lauantaina kokkaamaan tuleva tandoorkokki tuli tekemään käsittelyn ja samalla suunnittelimme ruokalistan.
Banaania, jotain vihreää, sugar cane ja öljyä tehosekoittimeen.
Ja sitten mömmö uunin pinnoille.
Masalamömmö antaa sitten grillaillessa paremman maun ruoalle. Nyt en ole uskaltanut edes käydä katsomassa minkä äjäyksen tämä +30 ja risat lämpötila sille tekee.
Lauantaina tulee kuitenkin ystäväperhe kylään ja saamme useammanlaista kanaa, täytettyjä perunoita, nautaa, kanakebabbia ja naan-leipää. Tehdään kuitenkin jotain kiinalaistakin sekaan, ettei ystävien Kiinan mummo ihan joudu ilman ruokaa olemaan kun ei hirveästi intialainen ruoka maistu.
Tulette saamaan yksityiskohtaisen kuvauksen ;). Malttakaahan sunnuntaihin.
Kommentit