Olen elämäni aikana muuttanut pian 16 kertaa. Muutama pieni muutto opiskelija-asunnosta toiseen, joitakin oikeita kodinvaihtoja Suomessa ja muutamia isoja muuttoja ulkomailla.

Pian on edessä se 16. muutto ja toivon totisesti, että ihan lähivuosina ei muuttoruljanssiin tarvitsi ryhtyä.

Tällä kertaa muuton suunnittelu ja pakkaaminen on sujunut suhteellisen kivuttomasti. Unettomia öitä on luonnollisestikin ollut, mutta niitä nyt tuppaa olemaan aina ennen isoja juttuja. Olimme järjestelleet ja lajitelleet lähtevät tavarat vallan mainiosti. Kaksipäiväiseksi suunniteltu pakkaus kutistui yhteen päivään ihan hyvän suunnittelun takia. Hyvä me, muutoista viisastuu!

Ja toisaalta, tavaraakaan ei ole ihan valtavia määriä vrt. Kiinasta pois muutot.

Muuttofirman pakkaajat ovat olleet oikeita ammattilaisia, PALJON parempia kuin Suomesta tänne muuttaessamme Puljulan muuttofirman pakkaaja. Täällä paperipehmikettä ja kuplamuovia ei säästellä, laatikot ovat täynnä, huonekalutkin on kääritty monenkertaiseen pahviin eikä pelkkään ruskeaan paperiin.

Yhteensä 115 laatikkoa.

1274697066_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Miehelle jää aika kaikuva ja tyhjä asunto; sänky, kirjahylly,ruokapöytä, kirjoituspöytä, tv ja lepakkotuoli, parvekehuonekalut ja grilli. Mutta ei hän kuulemma muuta tarvitsekaan.

Viimeiset 6 yötä lapset saavat nukkua retkiolosuhteissa patjoilla ;).