Raita on aivan ihana lisäke melkein kaikelle ruoalle ;). Raikas ja kesäinen.
Tässä eilisen kokin ohje noin 4 hengelle (jos joukossa ei ole katamaisia raitan syöjiä ;)).
KURKKURAITA:
- puolikas suomalaisen kokoisesta tuorekurkusta
- 1 punasipuli
- 1rkl jauhettua kuminaa (jeeraa)
- 1tl suolaa (tarkista maku)
- 400g dahia eli maustamatonta jogurttia
- kourallinen pilkottua tuoretta korianteria heille jotka siitä tykkäävät
1. Raasta kuorittu tuorekurkku.
2. Pilko punasipuli pieniksi paloiksi.
3. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Tarkista maku ja säilytä jääkaapissa.
That´s it ja niiin herkullista ja raikasta. Vaikkapa suomalaisten uusien perunoiden kanssa. Vastapyydetyn kalan seuralaisena. Grillatun lihan kanssa...
Kommentit